Juan Bravo i Pedro Calvo

Anticorrupció demana set anys de presó per a dos exconsellers de Gallardón pel 'cas Lezo'

Estan vinculats en l'adquisició irregular de la colombiana Inassa per part del Canal d'Isabel II

Alberto Ruiz-Gallardón és felicitat després de la votació que va rebutjar la retirada de la reforma de la llei de l’avortament, dimarts.

Alberto Ruiz-Gallardón és felicitat després de la votació que va rebutjar la retirada de la reforma de la llei de l’avortament, dimarts. / REUTERS / JUAN MEDINA

1
Es llegeix en minuts
EFE

La Fiscalia Anticorrupció demana una pena de 7 anys de presó i la inhabilitació absoluta per malversació als exconsellers del Governd’Alberto Ruiz-GallardónJuan Bravo i Pedro Calvo per la seva responsabilitat en l’adquisició suposadament irregular el 2001 de la colombiana Inassa per part del Canal de Isabel II.

Notícies relacionades

En el seu escrit d’acusació per aquesta peça del 'cas Lezo', la Fiscalia demana penes d’entre 6 i 7 anys de presó per a 22 persones, entre elles l’expresident de la Cambra de Comptes madrilenya Arturo Canalda, a qui sol·licita 7 anys, i diversos exconsellers del Canal, que s’enfronten a la petició més baixa, de 6 anys.

Altres dels acusats per la Fiscalia són l’exdirector econòmic i de desenvolupament comercial del Canal José Antonio de Cachavera (7 anys) i l’exdirector de Nous Negocis del Canal Pablo López de las Heras (7 anys).