Llibertat per a dos detinguts per la presumpta agressió sexual de Badalona al "no ser autors directes"

La víctima va conèixer els dos homes en una platja de Barcelona diumenge a la matinada i se'n va anar amb ells fins al domicili de Badalona on va ocórrer l'atac

d9xy2vzxkaavmnb

d9xy2vzxkaavmnb

1
Es llegeix en minuts

Els dos detinguts per la presumpta vinculació a un abús o agressió sexual ocorreguda durant la nit de Sant Joan a Badalona (Barcelona) han quedat en llibertat provisional per ordre del Jutjat d’Instrucció 5 de la ciutat, al no ser els autors directes.

Segons ha informat aquest dimarts el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), la tarda d’aquest dilluns, aquestes dues persones van ser posades a disposició del Jutjat d’Instrucció 5 de Badalona en funcions de guàrdia en relació amb un presumpte abús o agressió sexual, però es va prorrogar la detenció fins que es localitzés la víctima.

Aquest dimarts, els dos detinguts han tornat a ser conduïts a dependències judicials després de trobar la víctima, a qui s’ha pres declaració i s’ha practicat una roda de reconeixement.

Com a resultat de les diligències practicades fins ara, les dues personesdetingudes "no són els principals autors materials dels fets denunciats", ha indicat l’alt tribunal català.

Per aquesta raó han quedat en llibertat provisional –d’acord amb el criteri de la Fiscalia–, tot i que continuen tenint la condició d’investigats en aquesta causa, que està oberta per un suposat abús o agressió sexual, la qual cosa es concretarà quan avanci la investigació.

La detenció d’aquestes dues persones la va practicar la policia local de Badalona diumenge, per la seva presumpta vinculació amb una agressió sexual en un domicili de la ciutat.

Segons va explicar el cos policial a Twitter, la persona que va demanar ajuda per l’agressió va ser traslladada a l’hospital Germans Trias i Pujol.

Notícies relacionades

Els dos detinguts eren dins del domicili i van quedar detinguts a l’espera del desenvolupament de les diligències policials.

La víctima va conèixer els dos homes a una platja de Barcelona diumenge a la matinada i se’n va anar amb ells fins al domicili de Badalona, on va passar la presumpta agressió sexual, que la víctima va denunciar diumenge al matí davant de la policia local.