Corbacho es queda amb Cs perquè és una "organització més implantada" i desitja sort a Valls

Diu que si el PSC es presenta per presidir la Diputació li donaria suport

zentauroepp48105357 hospitalet 11 05 2019  arrimadas y corbacho en l hospitalet 190511133255

zentauroepp48105357 hospitalet 11 05 2019 arrimadas y corbacho en l hospitalet 190511133255 / NGEL GARCIA

1
Es llegeix en minuts

El regidor de l’Ajuntament de Barcelona, Celestino Corbacho, que preveu inscriure’s com a independent en el grup de Cs, tal com va anunciar dimarts, ha dit que ho ha fet perquè és una "organització més implantada" que la de Manuel Valls, tot i que li ha desitjat textualment tota la sort del món.

"He escollit Cs perquè em pot ajudar més a desenvolupar-me, perquè té més estructura. És una qüestió pràctica", ha declarat en una entrevista a TV3 recollida per Europa Press, i ha insistit que té Valls en molt bona consideració en l’àmbit personal i polític.

Ha afegit que el seu interès és estrictament local i que quan s’ha de treballar en una ciutat s’ha de parlar amb la gent "de la mà d’una organització implantada", cosa que no pot trobar amb Valls perquè l’organització és nova i només té tres mesos.

Ha lamentat haver-se trobat enmig de les dues formacions perquè assegura que ha tingut bona relació amb les dues parts: "Jo m’he trobat en una situació no desitjada però davant de la ruptura havia de prendre una decisió sobre on m’inscrivia".

Ha dit que en el moment d’escollir si investir o no alcaldessa Ada Colau, li va dir a Valls que el millor era votar-hi a favor, però també els va dir a Cs que entenia que ells votessin diferent.

DIPUTACIÓ DE BARCELONA

L’exalcade i ministre socialista creu que el PSC ha d’intentar tenir la presidència i decidir qui volen que la presideixi: "És la seva responsabilitat".

Notícies relacionades

"La meva posició és que, si hem recolzar el PSC quan es presenti, el recolzarem", ha dit, i ha descartat votar la persona, sinó el partit.

Preguntat sobre si li agradaria que fos l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona), Núria Marín, ha insistit que ha de ser el PSC qui ho decideixi.

Temes:

Núria Marín