el tira per un barranc

Iglesias fa broma amb la "purga" d'Echenique amb una vinyeta de la Heidi

L'ex secretari d'Organització de Podem va ser apartat dimarts de la cúpula del partit

heidi-echenique

heidi-echenique

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El secretari general de Podem, Pablo Iglesias, ha ironitzat aquest dimecres amb la "purga" del fins ara secretari d’Organització del partit compartint una vinyeta en el seu perfil de Twitter en el qual es veu com la Heidi (la famosa protagonista de la sèrie de dibuixos animats dels 80) llança per un barranc Pablo Echenique. "Disfruta de la teva purga Echenique, que et durarà poc", assenyala el tuit.

Després que des de la direcció del partit assenyalessin que la nova tasca d’Echenique en el partit no significava una depuració de responsabilitats pels mals resultats electorals del 26 de maig, Iglesias ha llançat aquest tuit en el qual Echenique seria la Clara, l’amiga de la Heidi que anava en cadira de rodes.

A aquest missatge ha respost el mateix secretari d’Organització de la formació amb un altre missatge, lamentant que el secretari general hagi tornat a espatllar "la festa matutina als podemòlegs a les tertúlies". Ha fet broma assenyalant que ara es pot obrir "un nou debat importantíssim per al futur d’Espanya", i és que si ell és la Clara, "¿qui és la Heidi?".

Notícies relacionades

L’estira-i-arronsa entre tots dos ha continuat amb una altra resposta d’Iglesias, que li ha aconsellat que per saber qui és la Heidi, ha de seguir "el camí de les cabres amb les quals es fa el formatge ‘majorero’". No obstant, aquest tuit s’ha desaparegut més tard de la plataforma.

La notícia que Echenique abandonarà el seu càrrec com a secretari d’Organització de Podem es va conèixer ahir a la nit. Fonts de Podem van avançar que ocuparà la Secretaria d’Acció de Govern la primera tasca de la qual serà encapçalar la Comissió de Seguiment de Pactes de Govern a tots els nivells.