negociacions

Rivera rebutja els "envits" de Vox

El líder taronja insta l'ultradretà a decidir entre governs del PP i Cs o de l'esquerra

zentauroepp48456455 madrid 03 06 2019 politica el presidente de ciudadanos alber190603145552

zentauroepp48456455 madrid 03 06 2019 politica el presidente de ciudadanos alber190603145552 / DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha rebutjat els "envits" i les "rebequeries" de Vox davant de la negativa de la formació taronja a negociar amb ells i l’ha instat a decidir si recolzarà governs del PP i Cs en comunitats autònomes i municipis o, altrament, permetrà que governin partits d’esquerra.

En una entrevista a Antena 3, ha restat importància al malestar del partit liderat per Santiago Abascal pel fet que Cs compti amb els seus vots però rebutgi pactar mesures i governar amb els seus representants: "La política no va d’envits ni d’enutjos".

Després de referir-se a l’Executiu de coalició del PP i Cs a la Junta d’Andalusia –on Vox va permetre la investidura del popular Juanma Moreno després de pactar amb el seu partit–, Rivera s’ha mostrat convençut que ara Ciutadans "governarà diverses comunitats autònomes" i ciutats com Madrid, en alguns casos junt amb el PP i gràcies als vots de Vox.

No es creu Abascal

Notícies relacionades

"¿Abascal farà alcaldessa Carmena? ¿Algú s’ho creu?", ha plantejat sobre la possibilitat que, si no hi ha un acord del centredreta, la candidata de Más Madrid repeteixi en el càrrec per haver sigut la més votada.

El líder de la formació taronja ha assenyalat que per la seva part es dedicarà a "treballar per Espanya i pels espanyols" i intentar que hi hagi estabilitat i es formin governs "assenyats, liberals, constitucionalistes, que defensin la unitat d’Espanya i ajudin les famílies".