'SUPERDIUMENGE' ELECTORAL

Iglesias: "La participació és crucial per al moment històric"

El líder de Podem ha instat els ciutadans a votar «a consciència»

iglesias / periodico

1
Es llegeix en minuts
Servimedia

El secretari general de Podem, Pablo Iglesias, ha encoratjat els ciutadans a participar en les eleccions i a fer-ho votant “a consciència”. "La participació és crucial per al moment històric que viu el nostre país", ha afirmat després d’exercir el seu dret al vot a l’escola pública La Navata, de Galapagar, cap a les 11.40 hores, després d’haver de fer cua per introduir les paperetes a les urnes.

"Avui és un dia, com totes les eleccions, molt important. Crec que la gent és conscient de la importància dels moments històrics que estem vivint. Però avui ha de votar la gent amb tota llibertat i a consciència. Tant de bo la participació sigui molt alta i que la gent participi, perquè participar és crucial per al moment històric que viu el nostre país", ha remarcat.

Notícies relacionades

A la sortida de l’escola, un veí se li ha acostat per demanar-li ajuda en un litigi que manté amb l’empresa Afar 4, segons ell implicada en les trames 'Gürtel' i 'Púnica', per la compravenda d’una finca del seu pare, que ja va morir; un procés judicial pel qual va dir que demanen presó després d’haver condemnat el seu progenitor a pagar el doble de l’import que va rebre. 

A les 12.05 hores ha votat en la mateixa escola la portaveu d’Unides Podem al Congrés, Irene Montero, que ha sortit 10 minuts després sense fer declaracions. Sí que va comentar a alguns veïns i militants de Podem que intenta guardar els descansos que li prescriuen els metges pel seu embaràs.