'SUPERDIUMENGE' 26-M

Puigdemont: «Ha votat molta gent per nosaltres"

video 3506572 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El cap de llista de JxCat a les eleccions europees, Carles Puigdemont, ha dit aquest diumenge des de Brussel·les que no ha votat i, quan ha estat preguntat per si l’havia tramitat, ha respost: "Ha votat molta gent per nosaltres. I ho hem aconseguit perquè molta gent que sabia de la nostra impossibilitat de votar s’ha ofert".

[Segueixi aquí el 'superdiumenge' electoral en directe].

Notícies relacionades

En declaracions amb els també candidats Clara Ponsatí i Toni Comín, ha respost si recolliria la seva acta a Espanya: "Tenim bastant clar l’itinerari que hem de seguir", i ha qualificat d’apòcrif l’informe europeu que diu que la immunitat no comença fins a l’inici de la pròxima legislatura, perquè ha dit que el text no està firmat ni segellat, ni se li ha entregat malgrat haver-lo demanat.

"Prefereixo parlar dels precedents que en tots els casos han anat en la mateixa direcció, i ens remetrem a aquests precedents", ha dit, i ha afegit que al Parlament Europeu no marquen les regles de joc ni els jutges del Tribunal Suprem ni el rei Felip VI, a més de destacar que l’important no és tant la immunitat com tenir veu a Europa.