'SUPERDIUMENGE' 26-m

Bronca entre apoderats d'ERC i Vox per una samarreta a favor dels presos

Després de quedar-se en sostenidor, la dona s'ha tornat a posar la peça del revés, després que l'apoderat de la formació de dretes la reprengués per vulnerar la llei electoral

rifirrafe / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

Una apoderada d’ERC a Barcelona ha hagut de donar-li la volta a la seva samarreta amb un lema en favor dels presos independentistes, que lluïa al col·legi electoral on havia sigut destinada, després d’una discussió amb un apoderat de Vox.

L’escena ha tingut lloc aquest matí alCol·legi Sant Miquel de l’Eixample, al carrer de Rosselló número 176, on aniria a votar el candidat a l’alcaldia de Barcelona avalat per Cs, Manuel Valls.

[Segueixi aquí el 'superdiumenge' electoral en directe].

La dona, amb la credencial d’ERC penjada del coll, ha acudit a l’escola amb una samarreta en què es llegia en anglès el lema "Free all catalan political prisoners" (Llibertat per a tots els presos polítics catalans), motiu pel qual ha sigut represa per un apoderat de Vox per vulnerar la llei electoral.

efe tv

Del revés

Notícies relacionades

El representant de Vox li ha demanat que "anés al bany" a canviar-se la samarreta perquè portar-la al col·legi electoral "és delicte"; ella ha replicat que no tenia "cap problema" en fer-ho allà mateix i, tot seguit, s’ha tret la samarreta al mig de la sala de votacions per donar-li la volta i posar-se-la del revés, de manera que el lema quedava dissimulat.

Pocs minuts després ha arribat Manuel Valls al seu punt de votació i els apoderats d’ERC presents al recinte li han donat l’esquena a l’entrar.