Eleccions municipals, autonòmiques i europees 2019

Vox llança un missatge al PP abans del 26-M: "Estem destinats a entendre'ns"

"Si som l'extrema dreta suposo que no voldran el nostre recolzament", afirma Espinosa de los Monteros

zentauroepp47559939 santiago abascal  leader of spain s emerging far right party190330124404

zentauroepp47559939 santiago abascal leader of spain s emerging far right party190330124404 / SERGIO PEREZ

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El vicesecretari de Relacions Internacionals i director de campanya de Vox, Iván Espinosa de los Monteros, ha retret aquest dijous al PP que qualifiquin d’extrema dreta Vox, quan, segons ells, estan "destinats a entendre’s després de les pròximes eleccions autonòmiques i municipals del 26 de maig". "És desconcertant que el PP ens qualifiqui d’extrema dreta quan els estem recolzant al govern andalús i haurem d’arribar a acords per governar", ha manifestat Espinosa de los Monteros en una entrevista a la Cope.

El diputat electe de Vox ha assegurat que amb els partits de centre dreta, el PP i Ciutadans, "estan destinats a entendre’s després de les eleccions autonòmiques i municipals", ja que, adverteix, hauran d’arribar a acords per governar en moltes comunitats autònomes i municipis.

"Si som l’extrema dreta suposo que no voldran el nostre suport", ha contestat Espinosa de los Monteros a la formació popular. I s’ha mostrat convençut que Vox obtindrà bons resultats i el PP necessitarà el seu recolzament en alguns municipis i comunitats autònomes després del 26-M.

Iceta al Senat

Notícies relacionades

Preguntat per la decisió del PSOE de nomenar Miquel Iceta president del Senat en la pròxima legislatura, Espinosa de los Monteros ha assenyalat que "representa una amenaça per als espanyols", quant a la idea de plantejar un reférendum a Catalunya i indultar els presos del procés.

"La unió de l’esquerra i el separatisme és molt perillosa", ha avisat el vicesecretari de Relacions Internacionals de Vox, mentre ha criticat que Iceta "està ballant de manera indefinida amb el separatisme".