VA COMPARAR ELS SEUS RIVALS AMB PORCS

Núria de Gispert veu "exagerades" les crítiques al seu tuit i torna a carregar contra Cs i el PP

Els retreu comentaris ofensius contra líders del procés i els acusa de portar el Parlament a "una situació d'indignitat"

nh 1083

nh 1083 / FERRAN NADEU (FERRAN NADEU)

1
Es llegeix en minuts
ACN / Barcelona

L’expresidenta del Parlament Núria de Gispert ha admès que el polèmic tuit en el qual relacionava dirigents de Cs i el PP que se’n van de Catalunya amb porcs va ser "inapropiat" i assegura que va compartir la imatge sense fixar-se que feia referència a les exportacions porcines. "En cap moment vaig voler insultar aquestes persones" (Inés Arrimadas, Juan Carlos Girauta, Enric Millo i Dolors Montserrat), ha afirmat en declaracions al programa 'No ho sé' de Rac 1.

De Gispert considera "exagerada" l’allau de crítiques que ha rebut i ha considerat que ni per un ni per deu tuits "hi ha motiu per llançar-se al coll de la gent d’aquesta manera". "És una exageració enorme", ha insistit.

Notícies relacionades

Després de les seves tímides disculpes, De Gispert ha tornat a carregar contra Cs i el PP, a qui ha responsabilitzat que en els últims anys el Parlament hagi "perdut la dignitat". "Ja sé que no agrada que es digui, però moltes d’aquestes persones que ara ja no i són han portat el Parlament a una situació d’indignitat molt gran. Han fet que semblés una peixeteria o un mercat".

I ha aprofitat per recordar comentaris de membres de Cs i del PSC cap als polítics independentistes presos que ella considera ofensius. Així, ha retret a Arrimadas i a Miquel Iceta que es riguessin de Jordi Turull i que qualifiquessin Quim Torra de "cap d’un comando". "¿De què van? Ells ho fan en seu parlamentària. Jo ho he fet en un tuit. És molt diferent", s’ha defensat.