Albiol, al PP: "Si haguessin fet cas, les coses serien diferents"

El candidat popular a l'alcaldia de Badalona retreu a la direcció que no escoltessin les veus del partit a Catalunya

albiol en onda cero / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

El candidat del PP a l’alcaldia de Badalona, Xavier García Albiol, ha retret a la direcció del seu partit –no només a Pablo Casado sinó també a l’etapa de Mariano Rajoy–, que no haguessin escoltat més els dirigents del partit a Catalunya. "Si ens haguessin fet més cas des de la direcció del partit i quan tenien responsabilitats de Govern, les coses haurien sigut diferents", ha afirmat Albiol en al·lusió a la patacada històrica del PP en les eleccions generals, en què ha perdut 68 escons i 3,7 milions de vots.

Albiol ha remarcat que és important i necessari fer una anàlisi interna, com demanen molts dirigents del partit, però s’ha manifestat partidari de fer-ho després de les eleccions autonòmiques, municipals i europees del 26-M. "Cauríem en un error si a 26 dies dels comicis ens poséssim a fer una anàlisi interna", ha assenyalat en declaracions Onda Cero.

Precisament aquest dimarts Casado reuneix el Comitè Executiu Nacional per abordar els resultats. Una reunió que es produeix al mig de pressions internes al líder popular.

Notícies relacionades

Preguntat pelpolèmic vídeo de la seva campanya municipal a Badalona, Albiol nega que intenti desmarcar-se de les sigles del PP per no perdre vots. En el vídeo, apareixen diversos veïns que afirmen que voten Albiol, no el PP.