eleccions generals 28-A

Sánchez, sobre el PP i Cs: "Si no són capaços de refiar-se entre ells, com han de governar Espanya"

"En lloc de contraargumentar les mentides i les fal·làcies de la ultradreta, les han abraçat", critica el president

undefined47336075 graf3794  gij n  asturias   13 03 2019   el presidente del g190314195947

undefined47336075 graf3794 gij n asturias 13 03 2019 el presidente del g190314195947 / J L Cereijido

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president del Govern i candidat del PSOE, Pedro Sánchez, ha carregat aquest dijous contra el PP i Ciutadans després del fitxatge d’Ángel Garrido pel partit taronja. "Si no són capaços de refiar-se entre ells, com han de governar Espanya", ha inquirit, posant en dubte la capacitat d’aquestes "dues dretes" de portar el timó del país. Segons la seva opinió, "estem davant d’un assumpte molt seriós, perquè estem elegint el que serà el pròxim president de la nació per als pròxims quatre anys".  

Sánchez ha recordat en una entrevista a TVE que l’han titllat “d’il·legítim, de colpista, de felló”, arribant a posar-li "totes les etiquetes" des que va guanyar la moció de censura que el va catapultar al Govern.  Així doncs, el "retret que cal fer al PP i CS és que, en lloc de contraargumentar les mentides i les fal·làcies de la ultradreta [per Vox], el que han fet ha sigut abraçar-les".

Concentrar el vot

Notícies relacionades

També ha insistit que el PSOE és l’única manera de frenar les tres dretes, per la qual cosa ha demanat el recolzament diumenge, perquè no ens hàgim de portar "les mans al cap". A més, ha lamentat que Vox estigui ja "condicionant" Espanya, "i molt", el discurs del PP i de Cs, que estan "radicalitzant, i molt, les seves posicions polítiques". Després d’invocar Trump, el 'brexit' i el cas finlandès, Sánchez ha demanat concentrar el vot el 28-A. 

"Hi ha desafiaments que exigiran grans consensos, que transcendiran el bloc ideològic", ha afegit Sánchez. Tot i que ha admès més afinitats amb Unides Podem, no ha descartat cap pacte possible.