Marea Blanca de Catalunya s'afegeix a la mobilització estatal contra les llistes d'espera

A la província de Barcelona hi ha convocades concentracions a les 12.00 hores davant de l'Hospital de Mollet i el del Mar de Barcelona, i a les 18.00 davant de l'Hospital Clínic de Barcelona i el de Bellvitge de l'Hospitalet de Llobregat.

Capçalera de la ’marea blanca’, al seu pas pel carrer d’Alcalá de Madrid

Capçalera de la ’marea blanca’, al seu pas pel carrer d’Alcalá de Madrid / BALLESTEROS (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Marea Blanca de Catalunya ha mostrat el seu recolzament a la IV Jornada de Lluita estatal contra les llistes d’espera d’aquest dijous, impulsada per la Coordinadora Antiprivatització de la Sanitat Pública de Madrid, ha explicat en un comunicat aquest dimecres.

Notícies relacionades

A la província de Barcelona hi ha convocades concentracions a les 12.00 hores davant de l’Hospital de Mollet i el del Mar de Barcelona, i a les 18.00 davant de l’Hospital Clínic de Barcelona i el de Bellvitge de l’Hospitalet de Llobregat.

La mobilització estatal recorda que "fa més de 30 anys, és igual qui governi, les llistes d’espera en la sanitat no han parat de créixer fins a arribar a la situació actual", en la qual hi ha més de 60.000 persones que esperen una intervenció i dos milions, la visita d’un especialista, ha destacat Marea Blanca.