La seu del PSC es desperta amb pintades grogues i al·lusions a Coripe

Els socialistes lamenten que se'ls acusi de silenci i recorden que el partit condemna "tots els actes d'intolerància"

47df0cad-a2af-41c6-97d6-21608c939ffa-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press / Barcelona

La seu del PSC a Barcelona s’ha despertat aquest dilluns amb pintades grogues en les quals es pot llegir 'Coripe crema vergonya' amb referència al poble sevillà on, seguint la tradició de la crema de Judes, es va disparar i es va cremar un ninot que representava l’expresident Carles Puigdemont.

Una altra de les pintades que ha aparegut junt amb aquest missatge a les portes de la seu dels socialistes catalans és 'PSC calla Iceta balla', i a més, han llançat ous de pintura sobre la façana i sobre el llaç morat del 8-M que hi penja a sobre.

Notícies relacionades

El secretari d’organització del PSC, Salvador Illa, ha lamentat via Twitter que s’insinuï que el PSC ha callat davant de la crema del ninot a Coripe i ha assegurat que els socialistes condemnen tots els actes d’intolerància: "Hem condemnat i seguirem condemnat tots els actes d’intolerància i avui denunciem els que hem patit nosaltres. Així ens hem trobat el casal socialista Joan Reventós aquest matí", ha lamentat.

Diumenge, al transcendir les imatges de Coripe, la ministra de Política Territorial i candidata del PSC a les generals per Barcelona, Meritxell Batet, va condemnar a Twittter "tots els actes d’intolerància que es produeixen en aquesta campanya". “Cremar la imatge d’una persona, impedir actes electorals o qualsevol altre tipus de comportament intolerant. Els socialistes ho rebutjarem sempre", va remarcar.