ACCIÓ DE PROTESTA

Òmnium posa en circulació per Barcelona un autobús contra el "judici a la democràcia"

El vehicle porta el missatge: 'Ens jutgen a tots: als demòcrates, als moviments socials, als pacifistes,' i insta els ciutadans a "mobilitzar-se en defensa dels drets fonamentals"

d3yp5yxwwaaden-

d3yp5yxwwaaden-

1
Es llegeix en minuts

Òmnium Cultural ha posat en circulació aquest divendres per Barcelona i l’àrea metropolitana un autobús que critica el "judici a la democràcia" contra els presos independentistes al Tribunal Suprem.

En un comunicat, l’entitat ha explicat que l’autobús porta el missatge 'Ens jutgen a tots: als demòcrates, als moviments socials, als pacifistes,' i insta els ciutadans a "mobilitzar-se en defensa dels drets fonamentals".

Circularà durant una setmana per Barcelona i municipis de l’àrea metropolitana, com Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet, l’Hospitalet de Llobregat, Cornellà de Llobregat i Sant Boi de Llobregat, entre d’altres.

Notícies relacionades

Pretén "continuar denunciant el judici contra els drets i llibertats fonamentals que té lloc al Suprem" i s’emmarca dins de la campanya de l’entitat pel judici.

Per a aquesta campanya, Òmnium ha enganxat cartells grans en autopistes i tanques de les principals carreteres de Catalunya, i també es poden veure en estacions de transports públics i als carrers de municipis catalans.