ENRENOU ALS CARRERS SEVILLANS

Obama se'n va de tapes per Sevilla

L'expresident nord-americà va visitar l'Alcázar i va disfrutar d'un sopar privat amb amics en un conegut restaurant de la ciutat

zentauroepp47620074 obama sevilla190404124556

zentauroepp47620074 obama sevilla190404124556 / Raul Caro Cadenas

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els sevillans es van despertar aquest dimecres amb la sorpresa de veure Barack Obama passejant pel centre històric de la capital sevillana, segons informa ‘Diario de Sevilla’. Després d’aterrar de matinada a l’aeroport de San Pablo, l’expresident nord-americà va passar el matí a l’hotel Alfonso XIII, des d’on es va desplaçar a Fibes per participar en la cimera mundial del turisme.

Obama va dedicar unes paraules a la seu de la cimera que li vindran molt bé per a la seva promoció turística. “Visitin aquesta ciutat perquè és preciosa i espectacular”, va dir tot just sortir a l’escenari de l’Auditori de Fibes, on va parlar de les seves experiències com a turista

Notícies relacionades

L’agenda de l’exmandatari, atapeïda i de caràcter privat, va incloure una visita al centre històric, amb parada obligatòria a l’Alcázar i als bars  de la zona. Ja a la nit, se’n va anar a sopar amb uns amics al restaurant Bache San Pedro, situat a la cèntrica plaça del Cristo de Burgos.

La visita d’Obama. tot i que breu, salda el deute amb la ciutat que s’havia preparat i blindat per acollir el 2016 al llavors president dels EUA. Tres anys després, el vell somni de rebre Obama a la capital andalusa s’ha complert.