Número quatre en les llistes del PP al Parlament Europeu

Garrido admet que no li va fer "gràcia" no ser candidat a la Comunitat de Madrid

Tot i que el president regional assegura que quan "es tanquen unes portes se n'obren d'altres"

GRAF1793. MADRID, 13/09/2018.- El presidente de la Comunidad de Madrid, Ángel Garrido, a su llegada a la Asamblea de Madrid donde hoy se celebra el primer debate del estado de la región bajo su mandato. EFE/Víctor Lerena

GRAF1793. MADRID, 13/09/2018.- El presidente de la Comunidad de Madrid, Ángel Garrido, a su llegada a la Asamblea de Madrid donde hoy se celebra el primer debate del estado de la región bajo su mandato. EFE/Víctor Lerena / Víctor Lerena (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El president de la Comunitat de Madrid, Ángel Garrido, ha admès aquest dimarts que no li va fer "gràcia" al principi conèixer que no seria candidat al Govern regional en les pròximes eleccions de maig, però, al segon, ha afegit que quan "es tanquen unes portes se n’obren d’altres". 

Així ho ha indicat en una entrevista a Onda Madrid, on s’ha fet menció a com va encaixar la decisió, sense crítiques i sense enutjos, almenys públicament. Ell ha indicat que això "no hauria de ser notícia" i ha reconegut que com que és "humà", al principi no li va fer gràcia saber que no comptaven amb ell per a aquest projecte. 

Però "cal afrontar la vida d’una altra manera", ha indicat el dirigent autonòmic, a continuació, per assenyalar que el president del PP, Pablo Casado, ha tingut amb ell "un especial afecte" i l’hi ha "d’agrair". 

Notícies relacionades

"De vegades es tanquen unes portes i se n’obren d’altres", ha dit, per indicar que afronta amb "il·lusió i optimisme" la seva candidatura al Parlament Europeu, on va de número quatre en la llista del PP. "Estic encantat", ha conclòs.