denota "poca altura d'Estat"

Podem critica la proposta de Casado perquè els Mossos rebin ordres de les policies estatals

"Si Unides Podem entra al Govern podrem començar a netejar les clavegueres en aquest país", promet Echenique

undefined45871204 pablo echenique noelia vera181112134245

undefined45871204 pablo echenique noelia vera181112134245

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El secretari d’Organització de Podem, Pablo Echenique, ha assegurat aquest dilluns que la proposta del líder del PP, Pablo Casado, d’establir una ascendència jeràrquica de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional sobre les policies autonòmiques perquè els Mossos rebin ordres de les forces policials estatals denota "molt poca altura d’Estat".

Segons Echenique, "fa vergonya que la dreta estigui intentant utilitzar el conflicte territorial per enfrontar les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat". "Els nostres agents tenen problemes de precarietat, de baixos salaris i d’equips per dur a terme la seva activitat, i en comptes de veure les condicions laborals dels agents, la dreta vol enfrontar les policies autonòmiques amb les estatals", va dir.

Notícies relacionades

D’altra banda, Echenique ha assenyalat aquest dilluns que queden "dubtes oberts" sobre si les anomenades clavegueres de l’Estat han continuat actuant durant el període de Govern de Pedro Sánchez, i ha retret al PSOE que s’unís al Congrés dels Diputats a Ciutadans i el PP per impedir que el comissari José Manuel Villarejo comparegués en la comissió d’investigació.

"Si Unides Podem entra al Govern podrem començar a netejar les clavegueres en aquest país", ha afegit, subratllant així que amb un Executiu exclusiu del PSOE no seria suficient per posar fi a aquesta trama.