Dimiteix la portaveu de Ciutadans a Ponferrada per discrepàncies amb la direcció

Rosa Luna assegura en la seva marxa que percep "destrucció" en la formació taronja

zentauroepp47597134 graf3764  ponferrada  le n   01 04 2019   la portavoz de ciu190401190214

zentauroepp47597134 graf3764 ponferrada le n 01 04 2019 la portavoz de ciu190401190214 / Ana F Barredo

1
Es llegeix en minuts

La portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de PonferradaRosa Luna, ha anunciat aquest dilluns que dimiteix de tots els seus càrrecs al Consistori i el Consell Comarcal del Bierzo per diferències amb la direcció autonòmica del partit. Luna ha explicat en roda de premsa les seves discrepàncies amb "amb la cúpula autonòmica", que li ha fet perdre la il·lusió amb què va començar la seva activitat política fa gairebé quatre anys i no li permet finalitzar el mandat. "Soc incapaç de continuar complint en les actuals circumstàncies", ha assegurat Luna.

Tot i que ha manifestat que se’n va amb part del seu projecte realitzat, lamenta no haver complert "el somni que tenia per a Ponferrada" i diu que el mantindrà. Però ho farà des de fora de la formació amb què es va iniciar en política, sobre la qual ha dit que pateix "una tremenda inestabilitat interna a escala autonòmica", cosa que "atempta" contra els seus principis. Ha assegurat que percep la "destrucció" en la formació taronja: "No seré jo qui hi contribueixi i per això marxo".

Notícies relacionades

Luna ha agraït a "alguns" companys el seu recolzament, tot i que ha apuntat sentir-se "decebuda" amb altres membres, "en els quals he perdut la confiança". De moment, ha explicat que deixa la política per un projecte professional nou i culminar els seus estudis de Dret, però ha assegurat que no descarta res i ha anunciat que farà pública la seva decisió en els pròxims dies.

La "meva vida va canviar un dia", quan va decidir ser cap de llista per Ciutadans, però això no ha posat fi als rumors oberts sobre si estarà en el projecte del candidat del PP a l’Alcaldia, Marco Antonio Morala.