FRANCISCO IGEA, CITAT

La Fiscalia investiga la presumpta tupinada de Ciutadans a Castella i Lleó

Les primàries van acabar amb la revocació de Silvia Clemente al detectar 82 vots falsos

GRAF1305. VALLADOLID, 21/02/2019.- La presidenta de las Cortes de Castilla y León, Silvia Clemente, ha anunciado este jueves que deja su cargo y el PP, decepcionada con la dirección actual del partido y su presidente autonómico, Alfonso Fernández Mañueco, quien no tiene palabra, capacidad y carece completamente de liderazgo. EFE/R.García

GRAF1305. VALLADOLID, 21/02/2019.- La presidenta de las Cortes de Castilla y León, Silvia Clemente, ha anunciado este jueves que deja su cargo y el PP, decepcionada con la dirección actual del partido y su presidente autonómico, Alfonso Fernández Mañueco, quien no tiene palabra, capacidad y carece completamente de liderazgo. EFE/R.García / R.García (EFE)

1
Es llegeix en minuts
EFE

La Fiscalia de Valladolid ha obert una investigació per aclarir les irregularitats en primàries de Ciutadans a Castella i Lleó i ha citat a declarar aquest dijous Francisco Igea, candidat del partit a la Junta després que es revoqués la designació de Silvia Clemente al detectar 82 vots falsos.

Segons han confirmat a Efe fonts del partit, divendres passat es va presentar una denúncia per part d’una persona anònima i ara la Fiscalia de Valladolid, que dirigeix Soledad Martín Nájera, té sis mesos per investigar els fets en aquest procés i decidir si trasllada el cas al jutge.

Fonts del partit han traslladat que col·laboraran, com no podia ser de cap altra manera, amb la Fiscalia en tot allò que se li sol·liciti, igual com farà demà Francisco Igea per oferir a la Fiscalia tota la informació que posseeix.

Canvi de guanyador en dos dies

Notícies relacionades

D’aquesta manera, la Fiscalia investigarà les irregularitats que es van produir en el procés de primàries de Ciutadans a la presidència de la Junta de Castella i Lleó quan inicialment es va determinar que l’expresidenta de les Corts pel PP, Silvia Clemente, havia resultat guanyadora.

No obstant, dos dies més tard, Ciutadans va revocar la inicial victòria en les primàries del seu fitxatge a Castella i Lleó després d’anul·lar 82 dels seus vots, la qual cosa va convertir en candidat autonòmic l’exdiputat Francisco Igea, que va alertar d’irregularitats en el procés.