entrevista amb nens

Casado, als nens sobre Torra: "L'està fent bona a Catalunya"

El líder del PP ha manifestat sobre el president de la Generalitat que la seva intenció és posar-lo "en ordre"

zentauroepp46181710 graf3637  murcia  08 12 2018  el presidente nacional del pp 181215185826

zentauroepp46181710 graf3637 murcia 08 12 2018 el presidente nacional del pp 181215185826 / CRISTOBAL OSETE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El líder del PP, Pablo Casado, ha assegurat davant d’un grup de nens que l’expresident de Catalunya Carles Puigdemont i el seu successor, Quim Torra, "s’han portat molt malament" i ha criticat que el cap de l’Executiu, Pedro Sánchez, els deixi fer el que "els dona la gana". Segons ha agregat, ell vol "posar-los en ordre". 

Casado s’ha enfrontat a les preguntes dels més petits a Telecinco, cadena que ha inaugurat una secció titulada '28-A. Érase una vez.... en Moncloa'. Entre les qüestions d’actualitat política, li han preguntat si aplicaria l’article 155, si elegiria de parella Santiago Abascal o Albert Rivera, i si optaria per Torra o Puigdemont en cas d’haver d’elegir en un ascensor. 

A aquesta última pregunta, ha dit que no en triaria "cap dels dos" perquè"s’han portat molt malament". "I un d’ells quan arribi a Espanya ha d’anar a la policia", ha dit, en al·lusió a Puigdemont, que resideix a Brussel·les des de l’any passat. "I l’altre és molt desobedient i, com dieu vosaltres, l’està fent bona a Catalunya", ha conclòs. 

Notícies relacionades

Casado ha afirmat davant dels nens –en una entrevista ja gravada– que "algú ha de posar ordre" perquè si no "això és un desastre". "La veritat és que no m’agradaria trobar-me amb cap dels dos perquè una de les coses que vull fer és posar-los en ordre, perquè ara el nostre amic Pedro Sánchez els deixa fer el que els dona la gana", ha manifestat. 

En el cas d’haver d’elegir, al ser preguntat de nou pels nens, ha dit que "és pitjor Puigdemont perquè l’està buscant la policia". "I si em trobo en un ascensor amb Puigdemont hauria de trucar a la policia i dir 'és aquí, s’havia escapat’", ha assenyalat.