Anar al contingut

20 dies d'indemnització per any treballat

Podem acomiada una desena de treballadors de l'equip d'Errejón

Els recursos de la Secretaria d'Anàlisi Estratègica s'han reduït de 34.364 euros mensuals a 3.115 euros

El Periódico / Agencias

Podem acomiada una desena de treballadors de l'equip d'Errejón

JUAN MANUEL PRATS

Podem ha acomiadat aquesta setmana una desena de treballadors de l’equip que tenia l’exdiputat nacional Íñigo Errejón a la Secretaria d’Anàlisi Estratègica i Canvi Polític, han informat alguns dels afectats.

El partit els ha comunicat un acomiadament procedent, és a dir, amb una indemnització de 20 dies per any treballat al·legant "la necessitat objectivament acreditada d’amortitzar llocs de treball per causes organitzatives i econòmiques, per tal de contribuir a una millor distribució dels recursos humans i materials" de cara a les eleccions.

Després d’això, la Secretaria d’Anàlisi Estratègica ha quedat reduïda a la seva mínima expressió. Des de fa mesos,  Errejón no acudeix als consells de coordinació de Podem i s’ha centrat en el projecte de Más Madrid, en el qual precisament treballen molts dels ara acomiadats.

Aquesta secretaria ha vist reduïda la seva activitat exponencialment en les últimes setmanes, dels 34.364 euros mensuals als 3.115 euros assignats, segons dades publicades per ‘Eldiario.es’. Els recursos s’han redirigit a altres àrees i equips més relacionats amb els esforços associat a les campanyes electorals pròximes.