Montero obre la porta a fitxatges d'última hora

"Pot ser que hi hagi novetats en els pròxims dies", assegura la número dos de Podem

undefined47137747 irene montero congreso190304211513

undefined47137747 irene montero congreso190304211513

1
Es llegeix en minuts
Miguel Ángel Rodríguez

Podem no descarta afegir-se al ball de fitxatges que està vivint la política espanyola en els últims dies. La número dos de la formació, Irene Montero, ha assenyalat que "pot ser que hi hagi novetats en els pròxims dies" en les llistes morades al Congrés i al Senat. No obstant, els de Pablo Iglesias juguen contra rellotge: el pròxim dilluns 25 de març finalitza el termini per presentar els noms que conformaran la candidatura a les eleccions del 28-A

Notícies relacionades

Els últims dies, el PP i Cs han presentat grans incorporacions de cara als comicis i els morats sembla que no es volen quedar enrere. "S’ha d'esperar el moment oportú", ha assegurat Montero, a Antena 3, al ser preguntada per si hi haurà algun nom d’última hora que passi a formar part de l’equip de Podem. Així, la portaveu parlamentària obre la porta a possibles anuncis sorpresa durant els pròxims sis dies.

No obstant, l’arribada de nous noms podria portar polèmica. Durant el desembre passat, la formació morada va celebrar les seves primàries per confeccionar les llistes al Congrés i al Senat. Ara, s’obre el debat sobre si una futura incorporació hauria de ser ratificada per la militància, una cosa que sembla molt difícil per l’escassetat de temps.