Acte vandàlic de matinada

Arran llança pintura contra les seus de Cs i el PP a Barcelona

Els joves vinculats a la CUP escriuen el missatge «Pels nostres cossos no passareu», sobre les últimes polèmiques sobre l'avortament i l'adopció de nens de dones sense papers

arran2

arran2

1
Es llegeix en minuts

Les seus de Cs i del PP a Barcelona s’han despertat aquest dimarts amb pintades de color lila i el missatge “Pels nostres cossos no passareu” [sobre les últimes polèmiques sobre l’avortament i l’adopció de nens de dones sense papers] firmat com aArran, el grup juvenil anticapitalista vinculat a la CUP.

Fonts de Cs han explicat que, cap a les 00.50 hores, un grup d’encaputxats han atacat les instal·lacions del carrer Balmes i, a més d’abocar-hi pintura, han trencat els vidres d’accés a la seu, per la qual cosa preveuen presentar una denúncia.

La líder del partit a Catalunya, Inés Arrimadas, ha lamentat que "els feixistes tornen a atacar la seu de Cs a Barcelona trencant vidres, fent pintades i llançant pintura".

"Les vostres amenaces, insults i assenyalaments no ens faran callar. Continuarem defensant la democràcia, la unió i la llibertat", ha publicat a Twitter.

També el portaveu de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, ha apuntat a l’independentisme com a autor i en un missatge de la mateixa xarxa social ha deplorat que aquestes accions les pateixen "els demòcrates a Catalunya".

"Aquesta és la veritable cara del separatisme; assenyala i assetja el que pensa diferent", ha afirmat el líder taronja.

Notícies relacionades

En el cas del PP, han llançat pintura contra la persiana de la seu del carrer d’Urgell i han deixat el mateix missatge que a la seu de Cs, també firmat com a Arran, segons han detallat fonts populars a Europa Press.

La portaveu del PP al Congrés, Dolors Montserrat, ha difós l’acció a Twitter: "Per molt que la kale borroka ens ataqui, assenyali o amenaci, no callarem. Els enemics de la democràcia i la llibertat volen expulsar-nos de la nostra terra, però no ho aconseguiran", ha afegit.