presó de Soto del Real

El líder de 'La manada de Collado-Villalba', 'refugiat' a la infermeria per por d'atacs

Els altres dos agressors sexuals es troben al mòdul de forces de seguretat d'Alcalá Meco

undefined11671862 soto del real  madrid   31 10 09  centro penitenciario de so180810231936

undefined11671862 soto del real madrid 31 10 09 centro penitenciario de so180810231936

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El líder de ‘La manada de Collado Villalba’, Ricardo A. M., està des del 4 de març a Soto del Real (Madrid), però encara no ha trepitjat la zona que li correspon, sinó que s’ha ‘refugiat’ a la infermeria de la presó. 

Després del seu ingrés a la presó, els metges i psicòlegs del centre li van donar a escollir entre passar a la infermeria o al mòdul de presos molt perillosos, l’àrea que li tocava. Segons fonts consultades per ‘El Confidencial’, el condemnat va optar per residir a la infermeria, malgrat que allà es limita la sortida al pati. 

La por de patir atacs d’altres reclusos, que solen perseguir violadors i agressors de nens, va desencadenar l’elecció de Ricardo, com mostra el fet que el mateix reu va arribar a trencar la interlocutòria que ordenava el seu ingrés a la presó, per evitar així que els seus companys de cel·la sabessin el motiu del seu empresonament.

Tots tres volen recórrer

Notícies relacionades

El reclús està condemnat a 15 anys de presó per agressió sexual continuada a una noia juntament amb dos amics més –el guàrdia civil Miguel Ángel C. O. i el militar Martín A. F.–, que es troben al mòdul de forces de seguretat d’Alcalá Meco. Tot just conèixer-se la sentència, el Ministeri de Defensa va suspendre de les seves funcions el capità Martín A. F.

Els tres processats tenen intenció de recórrer la sentència de l’Audiència Provincial de Madrid, que va condemnar a 15 anys de presó dos d’ells i a 14 el tercer component de ‘La manada’, i continuen mantenint que tot el que va passar entre ells i la víctima va ser consentit.