Tot i que està al servei de la direcció del partit

Ana Pastor s'ofereix per anar a les llistes del PP per Pontevedra

La presidenta del Congrés ha rebaixat el to de discussió amb Adriana Lastra

zentauroepp40088637 madrid  13 09 2017  politica  sesi n de control al gobierno 180617173906

zentauroepp40088637 madrid 13 09 2017 politica sesi n de control al gobierno 180617173906 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

La presidenta del Congrés dels Diputats, Ana Pastor, ha assenyalat aquest dijous que "li agradaria" anar a les llistes del PP per Pontevedra però, alhora, ha assegurat que està a disposició de la direcció del partit i que anirà "on pensin que pot donar un millor servei".

"Ens hem presentat sempre i sempre hem guanyat a Pontevedra perquè ens ha votat molta gent", ha recordat en una entrevista a Onda Cero. "M’agradarà repetir circumscripció", ha assegurat Pastor, després de confirmar que el líder del PP, Pablo Casado, li ha comunicat que vol comptar amb ella en les seves llistes electorals.

D’altra banda, la presidenta del Congrés ha rebaixat el to de la discussió dels últims dies amb la portaveu parlamentària del PSOE, Adriana Lastra, atribuint-lo a la contesa electoral. Lastra va carregar contra ella i la va anomenar 'hooligan’ del PP per les seves crítiques a l’ús dels reials decrets del Govern, cosa que, segons Ana Pastor, feia que el PSOE es presentés "dopat" als comicis.

"Soc una persona que entén que la gent està en precampanya i es diguin coses, però puc dir que he actuat amb equanimitat en tot moment i ho continuaré fent fins a l’últim dia", ha recalcat Ana Pastor.

"Tinc una pinta de ‘hooligan’ terrible", ha dit fent broma per defensar que "sempre" ha actuat conforme al reglament. "Soc una persona centrista, no partidista" ha al·legat, per concloure que "li dol" quan es posa en dubte la seva imparcialitat.

"Rajoy va ser un gran president"

Notícies relacionades

"Crec que Rajoy va ser un gran president", ha asseverat Pastor, preguntat per si el marianisme ha sigut una etapa "descafeïnada" del PP. "Ara sento que són els oponents polítics els queparlen millor de Mariano Rajoy quan són els que el van enviar a casa seva", ha observat sobre la moció.

Així, ha remarcat que "s’ha de ser equilibrat a la vida", assegurant que es pot ser liberal en l’àmbit econòmic i defensar qüestions socials.