Accions penals

Manuel Valls denuncia Toni Albà per haver-li dit "tros de cagarro" a Twitter

L'acció penal passa per un acte de conciliació previ, en què l'humorista podrà decidir si elimina o no el missatge

zentauroepp47055756 manuel valls190222112515

zentauroepp47055756 manuel valls190222112515 / Javier Lizon

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Barcelona i ex primer ministre francès, Manuel Valls, ha emprès accions penals contra l’actor i humorista Toni Albà per un presumpte delicte d’injúries greus per un tuit en el qual insultava el polític.

Segons ha informat el gabinet de premsa de Manuel Valls, Albà va publicar un tuit el 24 de gener que deia: "MV és un malparit, cuc de claveguera, tros de cagarro i tots els adjectius que es vulgui... exactament igual que l’IBEX que el va parir".

Això era una resposta a un altre tuit en què se citava una frase de Manuel Valls en el programa de La Sexta ‘El objectivo’: "Els castellanoparlants ho passen malament a Barcelona".

Notícies relacionades

L’acció penal que ha emprès Manuel Valls passa per un acte de conciliació previ, en què Toni Albà podrà decidir si elimina o no el tuit per aturar l’acció penal contra ell, o bé assumeix les conseqüències que li pot portar la publicació del text.

Aquest anunci es produeix en el marc d’una altra polèmica d’Albà, que ha rebut fortes crítiques en les últimes setmanes per un altre missatge a les xarxes socials en què, amb motiu del viatge d’Inés Arrimadas a Waterloo, deia implícitament prostituta a la líder de l’oposició catalana.