QUEIXES CIUTADANES

Waterloo estudia multar Ciutadans per no haver comunicat l'acte d'Arrimadas

Les autoritats municipals obren set procediments administratius contra la formació taronja

Waterloo estudia multar Ciutadans per no haver comunicat l'acte d'Arrimadas

Horst Wagner

1
Es llegeix en minuts
ACN

Les autoritats locals de Waterloo estan estudiant imposar set "sancions administratives" contra Ciutadans per l’acte de la seva líder a Catalunya, Inés Arrimadas, davant de la casa de l’expresident Carles Puigdemont de diumenge passat.

Notícies relacionades

En un comunicat de l’Ajuntament de Waterloo, els responsables de la localitat han confirmat l’obertura d’un procediment sancionador contra Cs per fer una protesta "sense autorització municipal". En concret, s’estan considerant sancions per haver fet "una manifestació a la via pública sense autorització" i per "haver causat disturbis un diumenge sense necessitat legítima i pertorbant la tranquil·litat dels habitants" amb la instal·lació d’altaveus. A més, també decidiran sobre cinc possibles multes de trànsit per l’estacionament de vehicles de la formació taronja a la zona.

Des del consistori han negat que la multa pugui ser de 7.000 euros "com s’havia dit a les xarxes socials" i han recordat que el "funcionari encarregat" de gestionar el procediment administratiu encara ha d’adoptar una decisió sobre això. "El reglament de la policia municipal no preveu cap sanció d’una quantitat tan alta", informen. També neguen que es detingués ningú durant la protesta liderada per Arrimadas.