evita donar recolzament explícit a Carmena

Irene Montero: Podem ja ha "girat full" del "cop" d'Errejón

La número dos de Podem qualifica de "dolorós" el seu moviment a Más Madrid

zentauroepp43243779 graf2384  madrid  09 05 2018   el l der de podemos  pablo ig190118211245

zentauroepp43243779 graf2384 madrid 09 05 2018 el l der de podemos pablo ig190118211245 / Chema Moya

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La portaveu parlamentària i número dos de Podem, Irene Montero, ha assegurat que la seva formació ja ha "girat full" del "cop dolorós" que van patir per la marxa del cofundador de Podem Íñigo Errejón al partit Más Madrid impulsat per l’alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, per a les autonòmiques madrilenyes.

Així ho ha assegurat en una entrevista a Telecinco, en la qual ha evitat donar recolzament explícit a la candidatura a l’alcaldia de la capital de Carmena, i s’ha limitat a assegurar que Podem no presentarà competència en aquest cas, com sí que ho farà a la Comunitat contra Errejón.

Referent a això, Montero ha assegurat que Podem sí que està treballant per reconstruir la seva candidatura per a les autonòmiques de la Comunitat de Madrid, que s’ha quedat sense cap de llista i previsiblement sense la meitat dels seus candidats per la marxa d’Errejón i els seus afins a Más Madrid.

"Carmena ha decidit anar sola"

Notícies relacionades

"Això va ser un cop dolorós per a molta de la nostra gent, però crec que hem aconseguit girar full. Ell ha decidit prendre un altre rumb i ara estem decidits a guanyar", ha defensat la dirigent del partit morat, que ha recordat que, al contrari, per a l’Ajuntament no presentaran candidatura diferent de la de Carmena.

No obstant, preguntada en concret sobre si recolzaran la candidatura municipal de Más Madrid liderada per l’alcaldessa, ha respost: "Bé, per responsabilitat deixarem que Carmena vagi sola, que és el que ha decidit". "Nosaltres hem acceptat que Carmena decideixi anar sola. No ens ha deixat gaire opció", ha assegurat.