JUDICI AL PROCÉS

Torrent informa el Tribunal Suprem que no pot declarar dimecres perquè hi ha ple del Parlament

Fonts de la Presidència de la Cambra han explicat que en l'escrit Torrent indica que el Parlament celebra un ple aquest dimecres i dijous, i un altre la setmana que ve

zentauroepp46474477 roger torrent190109102148

zentauroepp46474477 roger torrent190109102148 / Laura Figuls

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS

El president del Parlament, Roger Torrent, ha enviat aquest dilluns un escrit al Tribunal Suprem (TS) per informar que dimecres, dia que està citat per l’Alt Tribunal per declarar en el judici del procés sobiranista, no pot declarar perquè hi ha ple a la Cambra catalana.

Fonts de la Presidència de la Cambra han explicat que en l’escrit Torrent indica que el Parlament celebra un ple aquest dimecres i dijous, i un altre la setmana que ve, per la qual cosa demana al Suprem que tingui en compte el calendari de sessions del Parlament per fer la citació.

Citat amb els testimonis

Segons aquest calendari, la Cambra catalana té un ple previst per al dimecres 6 i el dijous 7 de març, i el següent s’ha de celebrar el 20 i 21 d’aquell mes.

Notícies relacionades

Torrent estava citat aquest dimecres per declarar en el judici de l’1-O el primer dia de compareixences dels testimonis.

El president del Parlament havia de ser el segon a declarar, després del diputat d’ERC al Congrés Joan Tardà, i el mateix dia compareixeran l’expresident de la Generalitat Artur Mas, l’expresident del Govern central Mariano Rajoy i l’exvicepresidenta del Govern central Soraya Sáenz de Santamaría, entre d’altres.