després d'inaugurar el Mobile World Congress

El rei Felip VI entregarà dilluns a Barcelona un premi a Mariano Puig

zentauroepp46354488 rey181224163217

zentauroepp46354488 rey181224163217 / FRANCISCO GOMEZ CASA REAL

1
Es llegeix en minuts
EFE

Felip VI entregarà dilluns que ve, dia 25, a Barcelona el premi Reino de España a la Trajectòria Empresarial al directiu català Mariano Puig després de participar en l’acte d’inauguració del Mobile World Congress (MWC), segons han informat fonts de la Casa Reial.

El Rei farà entrega del guardó concedit pel Cercle d’Empresaris, Cercle d’Economia i Cercle d’Empresaris Bascos en un acte que tindrà lloc a l’Aula Magna d’IESE Business School de la capital catalana.

L’anunci de la concessió del premi a Puig, expresident del Grup Puig, es va conèixer l’abril del 2017, tot i que l’acte d’entrega s’ha anat posposant fins que hi ha hagut ocasió de confirmar la presència de Felip VI.

Sense Torra ni Colau

Notícies relacionades

Felip VI inaugurarà dilluns el MWC a la Fira de Barcelona, i diumenge presidirà el sopar d’obertura del congrés, a la qual també assistiran el president de la Generalitat, Quim Torra, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

Torra i Colau van confirmar que no participaran en el tradicional besamansel tradicional besamans amb Felip VI que precedirà el sopar, que en aquesta ocasió se celebra al Museu Nacional d’Art de Catalunya. 

Temes:

Felip VI