SEGON ANY CONSECUTIU

Els CDR convoquen una protesta contra la presència del Rei al Mobile

Els comitès criden a concentrar-se a partir de les 17 hores de diumenge davant el MNAC

zentauroepp42316762 rey180225185447

zentauroepp42316762 rey180225185447 / CARLOS MONTANYES

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Comitès de Defensa de la República (CDR) han anunciat a través de les xarxes socials una nova protesta contra la presència del Rei a Barcelona amb motiu de la inauguració del Mobile World Congress aquest diumenge.

L’any passat, centenars de manifestants van secundar la convocatòria dels CDR al centre de Barcelona amb cassoles, llaços grocs, estelades i xiulets, per tal de transmetre al Monarca la seva disconformitat amb el discurs pronunciat el 3 d’octubre del 2017 en contra del referèndum independentista de l’1-O.

Notícies relacionades

En aquesta ocasió, els comitès han convocat els manifestants a les 17 hores davant el Museu Nacional d’Art de Catalunya, a Montjuïc, on està previst que tingui lloc el sopar de benvinguda previ a l’obertura oficial del congrés de telefonia mòbil. I el seu objectiu és intentar evitar que Felip VI accedeixi al recinte.

"El diumenge 24, el Borbó pretén sopar a Barcelona amb motiu de la inauguració del MWC 19. Us convoquem a totes a sortir al carrer per dir-li '¡No ets benvingut, no som súbdits!'", han escrit els CDR en un missatge en el seu perfil de Twitter, acompanyat dels 'hashtags' #Destronemlo #TombemElRègim #EnguanyNoSopes i #NiReiNiPor.