precampanya electoral

Sánchez acusa el PP de voler retrocedir 40 anys

El líder del PSOE afirma que Casado vol fondre's amb la ultradreta per retallar drets

pedro-sanchez / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

“Amb Casado, el PP vol retrocedir 40 anys enrere”, ha retret Pedro Sánchez al Partit Popular, en la clausura de laConferència Autonòmica del PSOE d’Extremadura, que s’ha fet aquest diumenge a Mèrida. El líder del PSOE i candidat a la presidència del Govern per aquest partit en les pròximes eleccions generals, ha recordat que els populars han estat arribat tard –”però al final van arribar”– als avenços socials que s’han produït en la societat espanyola, com la llei que permet els casaments entre persones del mateix sexe, o la mateixa llei de l’avortament. “Però ara no hi volen arribar”, ha manifestat. “Volen fondre’s amb la ultradreta i per aquí no hi passarem”, ha assegurat Sánchez.

Notícies relacionades

Ha insistit davant dels militants extremenys del PSOE, que en els vuit mesos de Govern del PSOE, “s’ha fet més per la justícia social d’aquest país que en els set anys del PP. Hem demostrat, gràcies a la moció de censura, que una altra Espanya és possible”, ha exposat.

Sánchez ha criticat el model polític que Casado diu defensar. “Assegura que per poder pagar les pensions cal deixar de reconèixer el dret de la dona a l’avortament”. Les pensions no es garanteixen “retallant els drets de ningú. I menys de les dones d’aquest país”, ha agregat el secretari general del PSOE. “Volen un país de ciutadans de primera i de ciutadanes de tercera”, ha insistit. 

Temes:

PSOE