precampanya electoral

Casado anuncia «una revolució fiscal» si arriba al Govern

El president del PP obre la precampanya a Saragossa amb promeses tributàries i atacs al PSOE

casado / periodico

1
Es llegeix en minuts

El president del PP, Pablo Casado, ha promès aquest dissabte eliminar els impostos de successions, donacions, patrimoni i actes jurídics documentats“només arribar” al Govern si accedeix a la Moncloa després de les eleccions del 28 d’abril. En un acte amb què ha arrencat la precampanya electoral a Saragossa, Casado va celebrar que al final hagi guanyat “l’Espanya moderada, tranquil·la”, ja que “gràcies al PP, el Govern ha tirat la tovallola” i “per això convoca eleccions” i “per fi la legislatura posa punt final”.

“Aturarem el que seria la futura recessió d’Espanya”, ha vaticinat, a partir d’una propostad’“una revolució fiscal” “abaixar tots els impostos”. En concret, “només arribar” al Govern, va assegurar que baixarà el tram més alt de l’IRPF per sota del 40%, el de Societats per sota del 20% i que suprimiria els de successions, donacions, patrimoni i actes jurídics documentats.

Notícies relacionades

Segons va dir, aquest any ja es podria compensar aquesta baixada d’impostos a causa de l’augment de 20.000 milions en la recaptació, però a més es podria sustentar amb la simplificació de trams, l’ampliació de bases imposables, l’aflorament d’economia submergida i poder competir per captar empreses tecnològiques desinteressades pel Regne Unit després del “brexit”.

Evitar la venda d’Espanya

Casado ha presumit que gràcies al seu partit “s’ha aturat la venda d’Espanya als independentistes” i s’ha forçat un avançament electoral per al 28 d’abril. Ha retret al president del Govern, Pedro Sánchez, que aquest divendres, quan va anunciar la convocatòria d’eleccions, no fos capaç de dir que no tornaria “a pactar amb [Quim] Torra” i tampoc amb els “comunistes”.

Temes:

Pablo Casado