Arrimadas retira llaços grocs al poble de Puigdemont

Alguns comerços d'Amer tanquen les portes durant la visita de la delegació de Ciutadans

u7iub6vryzlbcwcdxf0ku51100 / periodico

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

La portaveu de Ciutadans i líder de la formació a Catalunya, Inés Arrimadas, ha escollit el poble del’expresident Carles PuigdemontAmer (Girona) per donar inici a la campanya electoral. La visita ha sigut molt breu, tot just mitja hora, i s’ha desenvolupat sense incidents, tot i que sí amb el boicot d’alguns dels veïns i la retirada de llaços grocs.

Els comerços de la plaça de l’Ajuntament han tancat les portes quan faltaven pocs minuts per a les 12 i han tornat a obrir una vegada Arrimadas ha abandonat el lloc. Només hi ha hagut un intercanvi de crits entre veïns i diputats de la formació quan aquests s’han acostat a una zona on hi havia una quarantena de persones reunides sota una pancarta amb la cara de Puigdemont

Arrimadas ha lamentat que els que els símbols independentistes “envaeixin” els carrers d’Amer i d’altres poblacions i ha retirat alguns llaços grocs, acompanyada en el gest pel diputat Carlos Carrizosa. 

Nova etapa contra el ‘sanchisme’

Notícies relacionades

La dirigent ha afirmat que la convocatòria electoral del president del Govern, Pedro Sánchez, suposa una “oportunitat d’obrir una nova etapa que deixi enrere el‘sanchisme’ i el bipartidisme”.

“No es tracta de canviar Sánchez pel PP, sinó d’una nova època que parli de sanitat, educació i innovació”, ha manifestat.