El PSC fica Rivera, Casado i Abascal al DeLorean per al seu 'Regreso al pasado'

Els socialistes catalans editen un tràiler imitant la mítica pel·lícula dels 80

dlaninbadririnpt / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Albert Rivera al volant del mític DeLorean per conduir Espanya, al costat de Santiago Abascal i Pablo Casado, a temps pretèrits. Així és el tràiler de la pel·lícula ‘Regreso al pasado’, un film fictici amb què el PSC vol exemplificar el significat de la convocatòria feta pel PP, Cs i Vox per convocar una manifestació contra Pedro Sánchez

Notícies relacionades

El tràiler ha sigut difós a les xarxes socials del PSC. "Tres homes units amb un mateix objectiu: acabar amb el diàleg i tornar al passat. Tornada al passat amb el PP, Cs i Vox. Una escalada dialèctica única en la història. El desplegament més gran de falsedats dels últims temps", comença el vídeo en què, al més pur estil Michael J. Fox, sembla que Rivera condueixi el mític DeLorean. Per la seva banda, Abascal apareix en un vídeo a cavall i Casado, al costat d’Aznar, en un míting.

"¡Pròximament en els millors cines de terror, el retorn al passat de CS, PP i VOX. No mengis crispetes mentre la mires, hi ha risc que t’ennueguis!", diu al tuit, amb l’etiqueta #YoNoVoy a la manifestació convocada aquest diumenge contra Sánchez.