PRIMÀRIES TENSES

Sánchez acompanya Pepu Hernández: «És l'alcalde que necessita Madrid»

El líder del PSOE defensa el paper de la direcció a l'apostar per l'exseleccionador de bàsquet

zentauroepp46814160 graf1216  madrid  03 02 2019   el presidente del gobierno y 190203130021

zentauroepp46814160 graf1216 madrid 03 02 2019 el presidente del gobierno y 190203130021 / Emilio Naranjo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president del Govern i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha justificat aquest diumenge la seva implicació directa perquè l’exseleccionador espanyol de bàsquet Pepu Hernández sigui elegit pels militants com a candidat del PSOE a l’alcaldia de Madrid.

Sánchez es va encarregar de presentar Hernández en el seu primer acte públic, celebrat aquest diumenge al teatre de La Latina de Madrid. En el llançament de la precandidatura de l’exentrenador, el líder del PSOE va assenyalar que “el militant escull”, però això “no implica que la direcció es desentengui” i busqui fer projectes “guanyadors”. En les últimes dates, diferents militants del PSOE han criticat la parcialitat del seu secretari general al decantar-se per Hernández.

“Si Pepu és aquí, és per la petició que li he fet com a militant del PSOE”, va afirmar el president.

Notícies relacionades

En les seves paraules, Sánchez va deixar veure la dificultat que ha tingut per trobar la seva aposta per al consistori de la capital, cosa que l’ha “preocupat molt” aquest últim any al capdavant del PSOE. “A Madrid –va dir– hi ha alcaldes extraordinaris, hi ha molta gent capaç, però poca gent disposada a fer el pas”.

“No tinc cap dubte, Pepu és l’alcalde que necessita Madrid”, va agregar Sánchez, en les seves últimes paraules abans de donar pas a Hernández.