CANDIDATURA INDEPENDENTISTA

Forn, "obert" a apartar-se si hi ha una llista unitària a Barcelona

L'exconseller assegura que hi ha "possibilitats fermes" que Artadi sigui la número dos

zentauroepp37421606 quim forn190124103933

zentauroepp37421606 quim forn190124103933 / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’exconseller d’Interior, extinent d’alcalde i candidat a l’alcaldia de Barcelona, Joaquim Forn, s’ha mostrat "obert" a fer un pas al costat si veu la possibilitat que es creï una llista conjunta de l’independentisme a Barcelona. Forn va anunciar ahir la seva voluntat de presentar-se a les municipals.

En una entrevista per escrit emesa aquest dijous a Catalunya Ràdio, Forn ha dit que està disposat a apartar-se "no per fer una llista de noms, sinó un equip de confiança absoluta", ja que la dispersió de candidatures no és una bona notícia, ha apuntat.

Sobre si la consellera i portaveu del Govern, Elsa Artadi, serà la seva número dos, ha remarcat que hi ha "possibilitats fermes que sigui així, però que no està tancat".

A més, ha assenyalat que el delegat del Govern a Madrid, Ferran Mascarell, que també va anunciar la seva candidatura, té "des de fa moltes setmanes"l’oferta  d’unir-se a la seva proposta, tot i que ha apuntat que probablement tardaran setmanes a poder concretar-ho.

Sota les sigles de JxCat

Notícies relacionades

Forn ha detallat que la seva llista incorporaràindependents en "àrees estratègiques", i es presentarà sota les sigles de JxCat.

Així mateix, l’exconseller ha assegurat que si guanya les eleccions però resulta inhabilitat després del judici per l’1-O, el seu número dos assumirà l’alcaldia: "Noembolicarem la troca. Barcelona necessita un alcalde, i si guanyem i jo no puc ser-ho perquè soc aquí [a la presó] i m’han inhabilitat, ho resoldrem ràpid".