aquest cap de setmana

Vargas Llosa, en la Convenció Nacional del PP

Serà un dels convidats estrella d'aquest conclave, que sota el lema 'Espanya en llibertat' reunirà gairebé 4.000 persones a l'IFEMA de Madrid

GRAF1506  MADRID  ESPANA   28 02 2018 - El premio nobel de literatura hispano-peruano Mario Vargas Llosa  durante la presentacion de su nuevo libro   La llamada de la tribu   en la Casa de America de Madrid  EFE Javier Lizon

GRAF1506 MADRID ESPANA 28 02 2018 - El premio nobel de literatura hispano-peruano Mario Vargas Llosa durante la presentacion de su nuevo libro La llamada de la tribu en la Casa de America de Madrid EFE Javier Lizon / Javier Lizon (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

L’escriptor i Premi Nobel de Literatura Mario Vargas Llosa participarà en la Convenció Nacional que el PP celebrarà aquest cap de setmana a Madrid per al seu "rearmament ideològic" davant de les eleccions autonòmiques i municipals del mes de maig, segons han confirmat a Europa Press fonts de la direcció nacional.

El també polític i periodista peruà, defensor del liberalisme, serà un dels convidats estrella d’aquest conclave, que sota el lema 'Espanya en llibertat’ reunirà gairebé 4.000 persones a l’IFEMA de Madrid.

Notícies relacionades

Vargas Llosa (Arequipa, Perú, 1936), ha carregat durament contra el nacionalisme en bona part de les seves intervencions públiques. En els últims temps, ha destacat per les seves crítiques a l’independentisme català, el qual ha arribat a definir com una "ideologia tòxica".

"Espanya és una realitat de llibertat i de legalitat. Això l’independentisme no ho destruirà", va clamar el 8 d’octubre en el discurs que va pronunciar en la manifestació en contra de la independència de Catalunya convocada per Societat Civil Catalana (SCC) sota el lema 'Recuperem el seny'.