NOUS VOCALS

Torra nomena quatre nous membres del consell assessor del Fòrum Cívic Constituent

Hi han entrat Francina Alsina, Josep Maria Ganyet, Ada Ferrer i Dolors Feliu

Torra nomena quatre nous membres del consell assessor del Fòrum Cívic Constituent

RICARD CUGAT

Es llegeix en minuts

El Periódico

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha nomenat aquest divendres quatre nous membres del consell assessor per a l’impuls del Fòrum Cívic i Social pel Debat Constituent en qualitat de vocals.

Es tracta de la presidenta de la Taula del Tercer Sector, Francina Alsina; l’enginyer informàtic Josep Maria Ganyet; la doctora en Economia per la Universitat d’Amsterdam Ada Ferrer, i l’exdirectora general de Serveis Consultius i Coordinació Jurídica de la Generalitat Dolors Feliu, destituïda dilluns, segons publica el ‘Diari Oficial de la Generalitat’.

El mateix Torra va explicar a l’octubre que aquest consell assessor busca "preparar i animar la creació d’un fòrum cívic per a un debat constituent" perquè tota la ciutadania, sense excepcions, expressi i debati com hauria de ser la Catalunya del futur.

Llach, president

Et pot interesar

El presideix el cantautor i exdiputat de JxSí Lluís Llach, la sociòloga Marta Rovira Martínez n’és la vicepresidenta i l’advocat Jordi Domingo, el secretari, i preveu tenir entre 10 i 20 vocals.

A més d’Alsina, Ganyet, Ferrer i Feliu, són vocals l’exdiputat de la CUP Antonio Baños, la periodista i exdirigent de les joventuts del PSOE Beatriz Talegón, l’exsecretari general de Podem Albano-Dante Fachin, i les exdiputades Àngels MartínezGabriela Serra, Montserrat Palau i Carmina Castellví.