AUTONÒMIQUES I MUNICIPALS

Casado envia Almeida a l'Ajuntament i a Ayuso a la Comunitat de Madrid

El president del PP dona a conèixer en un comunicat la seva elecció per a les eleccions del 26 de maig

zentauroepp46504666 madrid190111203730

zentauroepp46504666 madrid190111203730

1
Es llegeix en minuts
Pilar Santos

Pablo Casado ja té els seus candidats per competir per l’alcaldia i la Comunitat de Madrid en les eleccions del 26 de maig. El president del PP ha escollit José Luis Martínez Almeida com a aspirant a l’Ajuntament i a Isabel Díaz Ayuso per al Govern regional. 

Notícies relacionades

La proclamació dels candidats serà aquest diumenge en un acte a Madrid. El partit ha sigut un sac de nervis aquestes últimes setmanes, quan s’han creuat nombroses quinieles amb noms. Les files madrilenyes passen uns anys tumultuosos amb la sortida precipitada d’Esperanza Aguirre per la corrupció dels seus principals col·laboradors i la posterior dimissió de la presidenta de la Comunitat Cristina Cifuentes a causa del seu polèmic màster i el robatori de les cremes.

A les vuit de la tarda, minuts abans que Casado donés a conèixer públicament la seva decisió, el líder del PP s’ha reunit a la seu central del partit, al madrileny carrer de Gènova, amb l’actual president de la Comunitat, Ángel Garrido, que va assumir en substitució de Cristina Cifuentes, i també a Almeida, actual portaveu a l’Ajuntament després de succeir Aguirre.