Anar al contingut

PROPIETAT DE CDC

El PDECat es mudarà després de la venda de la seva seu al carrer de Provença

El Periódico

El PDECat es mudarà després de la venda de la seva seu al carrer de Provença

Alejandro Garcia

El PDECat es mudarà a finals de mes a un nou espai després d’haver-se concretat ja la venda de la seu al carrer de Provença de Barcelona, propietat de Covergència Democràtica de Catalunya (CDC).

En una roda de premsa, el president del Partit Demòcrata, David Bonvehí, ha anunciat que es muden a un nou edifici, sense oferir més detalls de la seva ubicació més enllà d’assegurar que serà un espai "més obert i diàfan" que l’actual.

Ha explicat que fa un parell de setmanes CDC, propietària de l’edifici que encara habita el PDECat, va concretar l’operació per desfer-se de l’immoble del carrer de Provença, que estava en venda des de feia diversos mesos.

Convergència va adquirir aquestes oficines a començaments del 2016, abans que el juliol del mateix any naixés el PDECat, com a formació successora, i pocs mesos després de vendre la històrica seu de Còrsega, que va estar embargada de forma preventiva pel jutge d’instrucció del 'cas Palau'.

Bonvehí no ha ofert detalls de l’import ni del comprador de l’edifici de Provença, al·legant que l’operació l’ha dut a terme CDC, que és, ha dit, un "altre partit" que encara existeix –tot i que sense contingut polític– i que està "en fase de dissoldre’s", ha afegit.