XOC ENTRE LÍDERS

Abascal, a Rivera: «Et creus Bismarck, però veus un estranger i t'hi postres»

El president de Vox puntualitza al dirigent de Cs que ell aspira a liderar «governs patriòtics»

undefined46127938 sevilla   spain   december 03  vox s leader  santiago abasca181205132930

undefined46127938 sevilla spain december 03 vox s leader santiago abasca181205132930 / Europa Press News

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president de VoxSantiago Abascal, ha saltat aquest dissabte a Twitter contra el líder de CiutadansAlbert Rivera. Després que el dirigent del partit taronja assenyalés que la seva “prioritat” és formar governs amb partits “constitucionalistes”, sense Vox ni Podem, el líder ultradretà li ha etzibat: “La teva obsessió per comparar-nos amb Podem et retrata. Que ja avorreixes, Albert Rivera. Et creus Bismarck, però veus un estranger i t’hi postres”.

Abascal, el partit del qual ha sigut clau per al pacte del PP i CsPPCs a la constitució del Parlament andalús, titlla Rivera de “petit Macron omplert de cosmopaletisme”. “Continua així –afegeix–. Jo prefereixo continuar sent un espanyol de poble, sense complexos”.

Notícies relacionades

El dirigent d’extrema dreta ha remarcat que ell aspira a liderar “governs patriòtics que defensin la unitatd’Espanya  i la llibertat dels espanyols”.

Abascal també ha tingut unes paraules per al candidat a l’alcaldia de Barcelona Manuel Valls, vinculat a Cs, qui es va mostrar contrari a una aliança dels taronges amb els ultradretans, malgrat no trencar amb els primers. “Per a tu Ortega Lara és igual que Otegi. No tens ni idea d’Espanya, i el que és pitjor; no tens vergonya”, va tuitejar dirigint-se a l’ex primer ministre francès.