ATAC

Arran penja tres ninots en un pont de Terrassa en contra del Consell de Ministres

L'organització juvenil ha reivindicat l'acte vandàlic amb una pancarta en què demana "tombar el règim"

abertran46301184 tres ninots penjats d un pont a terrassa181218122924

abertran46301184 tres ninots penjats d un pont a terrassa181218122924

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La matinada passada, han aparegut tres ninots penjats en un pont de Terrassa. L’organització juvenil Arran ha reivindicat l’acte sota una pancarta que deien "Tombem el règim"

Arran també s’ha atribuït les pintades que han aparegut aquest matí a nou seus del PSC, a moltes de les quals també apareixia la frase "Tombem el règim". 

L’organització juvenil ha denunciat a Twitter que el PSC és un "actor necessari del règim del 78, de la repressió a Catalunya i de la nostra misèria".  Ha demanat que no es pacti ni negociï amb "un partit que aprovava el 155 i que manté els presos polítics" 

Notícies relacionades

Amb motiu del Consell de Ministres de divendres vinent a Barcelona, Arran s’està mobilitzant per mostrar la seva repulsa a través de pintades i animant la societat a participar en les diferents concentracions que es duran a terme el dia de la reunió.

Reaccions

El portaveu de Cs Terrassa, Javier González, ha denunciat l’acte vandàlic a través del seu compte de Twitter. González ha ironitzat que els que han "decorat el pont" ho han fet amb "mostres d’afecte, tolerància i respecte" cap als que no pensen "com ells". El portaveu de Cs Terrassa ha afegit que el 21-D farà un any de "la victòria del constitucionalisme i de Cs".

Temes:

Catalunya Arran