ATACS

Arran fa pintades a 14 seus del PSC en contra del Consell de Ministres del 21-D

Salvador Illa anuncia que denunciaran els atacs davant dels Mossos d'Esquadra

abertran46300932 psc181218113003

abertran46300932 psc181218113003

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un total de 14 seus del PSC s’han despertat aquest dimarts amb pintades en contra del Consell de Ministres a Barcelona firmats per les organitzacions de l’òrbita de la CUP Arran Endavant. 

El secretari d’organització del PSC, Salvador Illa, ha denunciat aquest matí en el seu compte de Twitter les pintades que han rebut diverses agrupacions locals del partit en ciutats com Badalonal’Hospitalet de Llobregat i Gavà, entre d’altres. Al principi, Illa ha parlat de nou seus atacades i ha assegurat que ja estan procedint a denunciar els atacs davant dels Mossos d’Esquadra. "La intolerància no fa més que animar-nos a continuar treballant dia a dia per aconseguir una Catalunya de tothom i per a tothom", ha afegit.

Posteriorment, el mateix Illa ha augmentat fins a 14 els locals que han sigut objecte de les pintades: Les seus de l’Hospitalet Est i Nord, Badalona, Gavà, Sant Boi de LlobregatViladecans, Sant Vicenç dels HortsSant Joan DespíCastelldefels i Esplugues de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei, Sant Just Desvern i el Prat. 

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, també ha denunciat a través d’un missatge de Twitter els actes vandàlics a les seus. Ha defensat que les pintades no són "la via per defensar res" i que ells continuaran treballant encara més forts.

Els atacs a les seus socialistes se sumen a les pintades que van aparèixer diumenge contra Pedro Sánchez a la Llotja de Mar

Atacs a la seu del PP 

Notícies relacionades

La seu del PP a Badalona també ha aparegut amb pintades de llaços grocs i lemes com "independència" i "lleials a l’1-O", però no estan firmades per cap organització.

El president del PP, Pablo Casado, ha traslladat el seu recolzament als "companys del PP de Badalona, que veuen un dia més que els nous nois de la gasolina campen lliurement sense que el Govern posi límit".