MOBILITZACIONS

Els CDR protestaran contra el sopar de Foment el 20-D

El president del Govern, Pedro Sánchez, acudirà a la cita juntament amb sis ministres del seu gabinet

jregue45527785 graf460  barcelona 19 10 2018   miembros de los cdr  comit s181019203654

jregue45527785 graf460 barcelona 19 10 2018 miembros de los cdr comit s181019203654 / Quique Garcia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Comitès de Defensa de la República (CDR) es manifestaran dijous vinent davant l’hotel Sofia de Barcelona, lloc que acollirà un sopar de Foment del Treball Foment del Treball en què participarà el president del Govern central, Pedro Sánchez, junt amb alguns dels seus ministres. 

A través de les xarxes socials, els CDR han cridat a protestar als voltants del lloc per mostrar la seva repulsa a la presència de l’Executiu central a Catalunya i com a preludi de la celebració del Consell de Ministres de l’endemà a la Llotja de Mar, jornada en què es preveu un còctel de mobilitzacions a la capital catalana.

"El 20-D comença la revolta. El president de l’Estat i sis ministres, 600 empresaris catalans i part del Govern "efectiu" es reuniran al Sofia Hotel per celebrar el sopar de Foment del Treball. A les Corts no sou benvinguts! El seu sopar, la nostra misèria," resa l’apunto a Twitter d’aquests comitès.

Notícies relacionades

El president de la patronal catalana, Josep Sánchez Llibre, ha demanat al president Quim Torra i al vicepresident Pere Aragonès que assisteixi a l’esdeveniment. Per part de la Generalitat han confirmat la seva assistència per ara els consellers de Treball, Chakir El Homrani, i la d’Empresa, Àngels Chacón.

Els ministres que acudiran a la cita són els titulars d’Economia, Nadia Calviño; Hisenda, María Jesús Montero; Foment, José Luis Ábalos; Treball, Magdalena Valerio; Indústria, Reyes Maroto, i Transició Ecològica, Teresa Ribera.