Al col·lectiu d'immigrants a Espanya

Maroto, sobre els llatinoamericans: "El millor que els pot passar és casar-se amb un espanyol"

Ha assenyalat com a exemple d'integració a Espanya els matrimonis entre llatinoamericans i espanyols

zentauroepp46036206 maroto181126151908

zentauroepp46036206 maroto181126151908 / Luca Piergiovanni

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El vicesecretari d’Organització, Javier Maroto, ha assenyalat aquest dilluns el col·lectiu de migrants llatinoamericans a Espanya com un exemple d’integració a Espanya. Així ha posat com a mostra d’això que hi ha matrimonis entre llatinoamericans i espanyols.

Quan se li ha preguntat per la influència de Vox en la negociació d’un Govern d’Andalusia, i després que tant el PSOE com Podem hagin cridat a generar un dic contra la ultradreta, Maroto ha volgut destacar que l’"eix central" de l’Executiu andalús serà el programa del PP.

En aquest sentit, ha dit que, sota aquest eix del PP, "no s’admet" que algú pugui ser exclòs pel seu color de pell. No obstant, ha assenyalat que sí que "té un problema", sota el prisma de Génova, qui ve a Espanya "només a cobrar ajuts socials o a posar en greu risc la convivència, o no accepta les lleis i la cultura occidental".

Col·lectius integrats en la societat espanyola

Arribat aquest punt, Maroto ha volgut remarcar que davant aquesta problemàtica existeixen col·lectius de migrants que destaquen per la seva integració en la societat espanyola, i ha posat com a exemple la comunitat hispanoamericana.

Notícies relacionades

"Hi ha el col·lectiu d’hispanoamericans, de persones que venen a Espanya amb l’objectiu de fer-ho de forma legal, ordenada i respectant la cultura i les nostres lleis occidentals, l’exemple més evident és que a moltes persones hispanomericanes el millor que els pot passar a la vida a Espanya és que la seva filla es casi amb un espanyol", ha assenyalat.

"Tant de bo digués això tothom que ve al nostre país, ho estem dient, i és una idea que compartirà molta gent", ha explicat, apuntant que no hi ha "res més insolidari" que els abusos dels ajuts socials.