Possible aliança

Albert Rivera s'obre a parlar amb Vox a Andalusia

El líder de Ciutadans assegura que "no seran la crossa de ningú" després dels comicis autonòmics d'aquest diumenge

rivera / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha dit aquest dimarts que no li incomoda negociar amb altres partits constitucionalistes pergovernar a Andalusiai s’ha mostrat obert "a escoltar altres grups i veure quines condicions posen".

En una entrevista a Telecinco, Rivera –que ha respost així a una pregunta sobre si Ciutadans estaria disposat a escoltar el PP o Vox després de les eleccions andaluses– ha insistit que "quan un vol governar el que toca és dialogar", si bé ha precisat que "no seran la crossa de ningú".

Rivera s’ha mostrat convençut que el seu partit està cridat "a encapçalar un canvi" a Andalusia, així que ha demanat als andalusos que concentrin el vot en la seva formació perquè no els falti “un escó la nit electoral".

El líder de Ciutadans ha assegurat que si hi ha una "majoria de canvi dependrà de molt poquets vots" i ha augurat que diumenge vinent el seu partit serà el que més creixerà i el bipartidisme perdrà escons i vots.

Notícies relacionades

Rivera ha afegit que, després de40 anys de socialisme a Andalusia, "el més net seria una nova etapa política, d’esperança i de consens".

I ha reconegut que "ni tan sols 40 anys de Ciutadans serien bons", per una qüestió de"regeneració i de neteja democràtica".