DUES DÈCADES DE RELACIÓ

Josep Borrell i Cristina Narbona es van casar l'estiu passat en secret

La parella va celebrar una cerimònia civil al costat d'un grapat d'amics i familiars

zentauroepp3441217 el presidente del parlamento europeo  josep borrell  y su mu181122143428

zentauroepp3441217 el presidente del parlamento europeo josep borrell y su mu181122143428 / FRANCISCO MARTIN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El ministre d’Afers Exteriors, Josep Borrell, i la presidenta del PSOE, Cristina Narbona, es van casar l’estiu passat en una cerimònia civil íntima a la qual hi van acudir uns quants familiars i amics, segons ha revelat aquest dimecres 'El Economista'.

Borrell, de 71 anys, i Narbona, de 66, fa dues dècades que estan junts després d’haver passat per altres relacions. De fet, tots dos tenen fills de parelles anteriors: el ministre té dos fills amb la francesa Carolina Mayeur, i l’exministra de Medi Ambient té un fill d’un matrimoni anterior.

Notícies relacionades

Aquesta publicació assegura que ha vist imatges de l’enllaç, però recalca que els nuvis no han volgut "fer cap ostentació de la seva vida privada", i per això no ha transcendit cap fotografia que testifiqui el moment.

La notícia de l’enllaç s’ha conegut hores després del controvertit ple d’ahir dimecres, en el qual Borrell va denunciar que un diputat d’ERC li va escopir mentre el grup republicà abandonava l’hemicicle en protesta per l’expulsió de Gabriel Rufián. El ministre i el diputat d’Esquerra havien protagonitzat anteriorment un aspre debat.