CONGRÉS

Jordi Salvador, sobre l'incident amb Borrell: «No he escopit mai a ningú"

El diputat d'ERC assegura que parlamentaris socialistes li han enviat whatsaps assegurant que no van veure res

20181122 415760 salvadorpasillost 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Jordi Salvador, el diputatd’ERC  acusat d’escopir el ministre d’Exteriors, Josep Borrell, ho ha negat aquest dijous rotundament. "Jo no vaig emetre cap paraula, no fa falta dubtar perquè no he escopit mai a ningú, no va amb mi", ha assegurat el republicà en declaracions als periodistes als passadissos del Congrés.

Segons va assegurar ahir dimecres Borrell, un diputat d’Esquerra li va llançar una escopinada quan va passar davant seu mentre els republicans abandonaven l’hemicicle en protesta per l’expulsió de Gabriel Rufián, que, instants abans, havia mantingut un aspre debat amb el ministre.

"Si tu escups algú, tot els companys del costat s’aixequen com una molla... Va ser com un jugador de futbol que simula una acció que no ha passat", ha remarcat Salvador, abans de revelar que diputats socialistes de les primeres files li han donat la raó i li han enviat whatsaps assegurant que ells no van veure cap escopinada.

Notícies relacionades

El diputat d’ERC també ha explicat que té la bústia de correu col·lapsada d’'e-mails’ insultant-lo.

"Jo em sento com si m’haguessin posat a la diana", ha remarcat, mentre que ha instat Borrell a disculpar-se i admetre que es va confondre perquè, ha insistit, "no hi va haver cap tipus d’escopinada".